OVER ONS


Door het toenemende succes van oldtimers en de restauratie ervan, is er steeds meer nood aan innovatieve oppervlaktebehandelingen. 

Bij een degelijke restauratie staat onder andere de kwaliteit van de carrosserie centraal. Om laklagen te verwijderen bestaan klassieke methoden met hun voor- en nadelen, maar ook alternatieven.

Wij bieden u het alternatief: droogijsstralen,ook wel iceblasting genoemd, sodastralen of dustless stralen, een methode van reiniging die efficiënt, effectief en… goed is voor het milieu.

In samenspraak met de klant zoeken wij naar de juiste oplossing qua machine en het gepaste straalmiddel.

Droogstralen.be is een volledige service voor strippen, reinigen en restauratiediensten van voertuigen, houten deuren, trappen en meubels, gebouwen, boten en installaties in de ruime zin van het woord.

Wij bieden deze diensten zowel ter plaatse als in onze werkplaats aan.U kunt nu ook zelf stralen in onze cabines !!!

Toepassingen:

automobielindustrie: reinigen met droogijs van motororen, machines, aandrijvingen, interieur, verwijderen van bepaalde stickers en belettering, coatings,restanten van

   silicones, rubber, polyurethaan, vet olie verven  en lakken, etc....

-  gebouwen: reinigen + behandelen van gevels en daken, standbeelden, roltrappen, etc, bij vervuiling door mos, salpeter, schimmels, graffiti, kaugumresten,

    roet door brandschade, koolresten, terrassen, zwembaden, houten deuren en trappen, meubels.

scheepvaart: verwijderen van aanslag, antifoulinglaag op jachten,motorboten en zeilboten.

horeca en foodindustrie:  reinigen van ovens, vuren en dampkappen, ontvetten en desinfecteren van keukens, toiletten, etc.


Perfecte afhandeling gekoppeld aan een perfecte prijs.